Middenvelder AZ kiest voor overgang naar Tilburg

12-8-2017 08:55 - Door: NicoPeters

Middenvelder AZ kiest voor overgang naar Tilburg

AZ-middenvelder Ben Rienstra is op weg naar Willem II. Het Brabants Dagblad meldt dat bronnen rondom Rienstra hebben aangegeven dat de 27-jarige middenvelder een aantal clubs heeft afgezegd en voor Willem II heeft gekozen.

Vervolg: Middenvelder AZ kiest voor overgang naar Tilburg

Willem II wilde nog niets bevestigen tegenover de krant, dit met het oog op de eerste wedstrijd van het seizoen van komende zondag tegen Excelsior. De Tilburgers hadden gehoopt dat de deal met Rienstra voor vrijdagmiddag 12:00 uur rond zou zijn, want dan was hij speelgerechtigd geweest voor het duel met Excelsior.


Rienstra liet echter pas donderdag weten naar Willem II te willen. De middenvelder heeft nog een contract tot medio 2020 bij AZ en Willem II zal de middenvelder voor één seizoen huren van de club uit Alkmaar. Vorig seizoen speelde Rienstra 23 competitieduels voor AZ waarin hij niet scoorde.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Middenvelder AZ kiest voor overgang naar Tilburg

Een korte samenvatting: AZ-middenvelder Ben Rienstra is op weg naar Willem II. Het Brabants Dagblad meldt dat bronnen rondom Rienstra hebben aangegeven dat de 27-jarige middenvelder een aantal clubs heeft afgezegd en voor Willem II heeft gekozen..