Ajax moet seizoensopener stellen zonder Sinkgraven

12-8-2017 10:51 - Door: NicoPeters

Ajax moet seizoensopener stellen zonder Sinkgraven

Ajax-trainer Marcel Keizer kan zaterdag niet over Daley Sinkgraven beschikken. De linksbenige speler, die als linksback en linkermiddenvelder uit de voeten kan, mist de eerste wedstrijd van het seizoen tegen Heracles Almelo door een knieblessure. Dit meldde Keizer op de afsluitende persconferentie in aanloop naar het duel bij Heracles.

Vervolg: Ajax moet seizoensopener stellen zonder Sinkgraven

‘Daley heeft deze blessure vorig seizoen ook gehad, toen heeft hij er alles aan gedaan om fit te worden voor de Europa League-finale. Tijdens de zomerperiode heeft hij ook langer doorgetraind, maar in de wedstrijd tegen Werder Bremen kreeg hij weer last van zijn knie’, zo meldt Keizer op de website van Ajax.


‘Sindsdien moet hij hard trainen om terug te komen. Het herstel gaat zeker nog een aantal weken duren’, aldus Keizer over Sinkgraven, die vorig seizoen 24 competitieduels voor Ajax speelde.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Ajax moet seizoensopener stellen zonder Sinkgraven

Een korte samenvatting: Ajax-trainer Marcel Keizer kan zaterdag niet over Daley Sinkgraven beschikken. De linksbenige speler, die als linksback en linkermiddenvelder uit de voeten kan, mist de eerste wedstrijd van het seizoen tegen Heracles Almelo door een knieblessure. Dit meldde Keizer op de afsluitende persconferentie in aanloop naar het duel bij Heracles..