Marcel Keizer wil aanvalsduo niet verhuren

12-8-2017 15:12 - Door: NicoPeters

Marcel Keizer wil aanvalsduo niet verhuren

Als het aan Ajax-trainer Marcel Keizer ligt, dan houdt hij de huidige selectie van de club bij elkaar. Keizer ziet het niet zitten als bijvoorbeeld de aanvallers Vaclav Cerny en Mateo Cassierra worden verhuurd. Dit ondanks het feit dat Cerny en Cassierra vorig seizoen weinig speelden voor Ajax.

Vervolg: Marcel Keizer wil aanvalsduo niet verhuren

‘Die mogen wat mij betreft niet verhuurd worden’, citeerde de website van Ajax op de persconferentie uit de mond van Keizer. Even later plaatste Keizer toch een kleine kanttekening. ‘Als er nog spelers bijkomen kan de situatie altijd veranderen.’


De negentienjarige flankspeler Cerny speelde vorig seizoen 5 competitieduels voor Ajax en speelde verder vooral in Jong Ajax (15 goals in 28 competitieduels). De Colombiaanse spits Cassierra kwam tot zeventien competitieduels voor Ajax 1, maar maakte maar 333 minuten. Hij scoorde 2 keer in de Eredivisie. Voor Jong Ajax maakte hij 11 goals in 17 competitieduels in de Jupiler League.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Marcel Keizer wil aanvalsduo niet verhuren

Een korte samenvatting: Als het aan Ajax-trainer Marcel Keizer ligt, dan houdt hij de huidige selectie van de club bij elkaar. Keizer ziet het niet zitten als bijvoorbeeld de aanvallers Vaclav Cerny en Mateo Cassierra worden verhuurd. Dit ondanks het feit dat Cerny en Cassierra vorig seizoen weinig speelden voor Ajax..