Heerenveen ziet opvolger Larsson vertrekken naar Ajax

11-8-2017 17:30 - Door: M.d.Z.

sc Heerenveen heeft vrijdagmiddag rond de klok van half drie melding gedaan van de transfer van Denis Johnsen.

Vervolg: Heerenveen ziet opvolger Larsson vertrekken naar Ajax

Ajax Amsterdam heeft Dennis Johnsen officieel binnen weten te halen, dit maakt SC Heerenveen vrijdagmiddag zelf wereldkundig. De Friese omroep weet melding te maken van de transfersom van 2 miljoen euro, al wil Ajax nog geen uitspraak doen over de hoogte van het transferbedrag.

 

 

 

 

De Noorse buitenspeler was een groot talent bij SC Heerenveen, zijn verlies naar Ajax is voor de Friezen een flinke streep door de rekening. Johnsen kwam in 2015 over van het Noorse Rosenborg BK en tekende een contract tot medio 2018 bij de Friezen, waar ze in Friesland in hem een perfecte opvolger zagen voor Sam Larsson.

 

De Technisch Manager van Heerenveen betreurt de transfer van Johnsen naar Ajax, 'Het is enorm jammer dat een talent als Dennis vertrekt, nog voordat hij zijn debuut heeft gemaakt. Als club hebben we er alles aan gedaan om hem te behouden, maar helaas bleek dit niet mogelijk. Hoewel we hem liever langer in Friesland hadden zien spelen, wensen wij hem het allerbeste toe bij Ajax.'

 

◄ vorige bericht ► volgende bericht

Heerenveen ziet opvolger Larsson vertrekken naar Ajax

Een korte samenvatting: sc Heerenveen heeft vrijdagmiddag rond de klok van half drie melding gedaan van de transfer van Denis Johnsen..