COLUMN: Maradona gaat harten PSV fans stelen dit seizoen

11-8-2017 18:15 - Door: M.d.Z.

COLUMN: Maradona gaat harten PSV fans stelen dit seizoen

Het mag geen verrassing heten dat PSV nog op zoek is naar aanvallende versterking, helemaal nu de kans op een vertrek van Luuk de Jong per dag dichterbij komt.

Vervolg: COLUMN: Maradona gaat harten PSV fans stelen dit seizoen

In de nacht van donderdag op vrijdag kwam aan het licht dat het Duitse Hannover96 wel degelijk interesse had in de aanvaller van PSV, waardoor enkele trouwe supporters hem graag het laatste zetje in de rug willen geven. Naar verluidt staat er passend vervoer voor De Jong klaar om de transfer zo snel mogelijk in een stroomversnelling te krijgen.

 

Maar Marcel Brands zou Brands niet zijn als hij achter de schermen al druk in de weer is geweest met de aanvallende versterking. Zo is de legendarische Maradona achter gesloten deuren in Mierlo al bezig met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen.

 

Maradona zou aankomende zaterdag zelfs al kunnen meespelen bij PSV in het openingsduel tegen AZ, maar Brands wil er nog niet teveel over kwijt. 'Voorlopig hebben we enkele namen op ons verlanglijstje staan, Maradona is er daar eentje van. Maar er is nog helemaal niets concreet,' aldus de Technish Manager van de Eindhovenaren.

 

Naar verluidt is Brands bereidt om Maradona een klantenkaart van de Hema cadeau te doen wanneer hij bij PSV wil tekenen deze transferzomer. 'Hema wordt dan de nieuwe hoofdsponsor waar PSV zo nadrukkelijk naar op zoek is, voor op het shirt wordt de tekst van EnergieDirect dan vervangen door een dikke vette worst. De worst moet de nieuwe energie geven aan de zo uitgebluste selectie van PSV.'

 

Ook Cocu is helemaal in zijn nopjes met het nieuws dat vrijdag in de kranten op de voorpagina's verschijnt, 'De nieuwe aanvallende versterking gaat ons dit seizoen hoger dan Ajax en Feyenoord zetten, het kan nu niet meer stuk voor ons. Als dacht ik vorige week nog wel aan een ''worst case scenario.''


◄ vorige bericht ► volgende bericht

COLUMN: Maradona gaat harten PSV fans stelen dit seizoen

Een korte samenvatting: Het mag geen verrassing heten dat PSV nog op zoek is naar aanvallende versterking, helemaal nu de kans op een vertrek van Luuk de Jong per dag dichterbij komt..

Meest gelezen