Beugelsdijk gaat knallen bij zijn ADO Den Haag

11-8-2017 11:55 - Door: NicoPeters

Beugelsdijk gaat knallen bij zijn ADO Den Haag

ADO Den Haag-verdediger Tom Beugelsdijk is topfit en klaar voor het Eredivisieseizoen 2017/2018. Vanavond begint ADO Den Haag aan de competitie met een thuiswedstrijd tegen FC Utrecht en de Haagse cultheld is er klaar. Beugelsdijk is niet tevreden over vorig seizoen en wil revanche nemen.

Vervolg: Beugelsdijk gaat knallen bij zijn ADO Den Haag

De afgelopen weken heeft de 27-jarige Hagenees extra trainingen afgewerkt en hij is nu klaar om er weer in te knallen. 'Dit moet mijn seizoen worden. Op fysiek vlak kan ik altijd nog beter worden. Ik wil 95 minuten kunnen gaan en niet moe zijn’, zei Beugelsdijk tegen Omroep West.


Beugelsdijk heeft flink getraind met John Nieuwenburg, de fysieke trainer van de club uit De Haag. 'Dat heb ik gedaan en ben nu topfit’, aldus Beugelsdijk.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Beugelsdijk gaat knallen bij zijn ADO Den Haag

Een korte samenvatting: ADO Den Haag-verdediger Tom Beugelsdijk is topfit en klaar voor het Eredivisieseizoen 2017/2018. Vanavond begint ADO Den Haag aan de competitie met een thuiswedstrijd tegen FC Utrecht en de Haagse cultheld is er klaar. Beugelsdijk is niet tevreden over vorig seizoen en wil revanche nemen..