Fosu-Mensah trekt naar Nederlandse enclave van Crystal Palace

11-8-2017 08:45 - Door: NicoPeters

Fosu-Mensah trekt naar Nederlandse enclave van Crystal Palace

Crystal Palace heeft zich verzekerd van de diensten van Timothy Fosu-Mensah. De negentienjarige verdediger annex middenvelder wordt voor één seizoen gehuurd van Manchester United. Dit meldt de Londense club, waar Frank de Boer trainer is, op de officiële website.

Vervolg: Fosu-Mensah trekt naar Nederlandse enclave van Crystal Palace

Fosu-Mensah vertrok in 2014 vanuit de jeugdopleiding van Ajax naar Manchester United. Hij mocht daar onder Louis van Gaal in februari 2016 debuteren in de hoofdmacht. Tot op heden speelde hij twaalf wedstrijden in de Premier League voor de Engelse grootmacht. Fosu-Mensah is blij met zijn nieuwe, tijdelijke club.


‘De Boer liet weten dat hij me graag wilde hebben in zijn team. Dat geeft je als speler meteen een goed gevoel. Dat vertrouwen wil ik nu terugbetalen met veel goede wedstrijden voor deze club. Ik ben pas 19 jaar en ik heb nog veel te leren. Meer speeltijd zal zeker bijdragen aan mijn ontwikkeling’, aldus Fosu-Mensah, die ook jeugdinternational van Nederland.


Bij Crystal Palace treft Fosu-Mensah met Jairo Riedewald, deze zomer overgekomen van Ajax, en Patrick van Aanholt, die in januari overkwam van Sunderland.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Fosu-Mensah trekt naar Nederlandse enclave van Crystal Palace

Een korte samenvatting: Crystal Palace heeft zich verzekerd van de diensten van Timothy Fosu-Mensah. De negentienjarige verdediger annex middenvelder wordt voor één seizoen gehuurd van Manchester United. Dit meldt de Londense club, waar Frank de Boer trainer is, op de officiële website..