PSV-spits Luuk de Jong weet niet wat er gaat gebeuren

11-8-2017 10:36 - Door: NicoPeters

PSV-spits Luuk de Jong weet niet wat er gaat gebeuren

PSV-spits Luuk de Jong staat open voor een transfer. De 26-jarige aanvaller kende een moeizaam seizoen waarin hij onder meer zijn basisplek en aanvoerdersband verloor. Desondanks hebben buitenlandse ploegen wel interesse in De Jong. Vooral het Duitse Hannover 96 is zeer geïnteresseerd. De Jong reageerde tegen FOX Sports echter oppervlakkig op een mogelijk vertrek uit Eindhoven.

Vervolg: PSV-spits Luuk de Jong weet niet wat er gaat gebeuren

‘Ik ben een topsporter en als er kansen zijn dan ga je daar altijd over nadenken over wat je kunt gaan doen. Maar op dit moment is er nog helemaal niks concreet. Dus ik doe keihard mijn best bij PSV, ook op de trainingen en dat zal ik altijd blijven doen. We zien wel wat er in de toekomst gaat gebeuren. Ik weet niet wat er allemaal gaat gebeuren, we zullen het zien’, aldus De Jong.


Donderdag bevestigde Horst Heldt, de sportief directeur van Hannover, dat de gepromoveerde club interesse heeft in De Jong. Of een transfer doorgaat is nog wel de vraag omdat PSV De Jong wel wil verkopen, maar dan wel tegen een goed bod. Aan welke transfersom PSV denkt is niet bekend. Daarnaast zou er ook nog interesse zijn vanuit Frankrijk en Spanje voor de spits. Crystal Palace wordt in ieder geval niet de nieuwe club van De Jong, daar de ploeg van trainer Frank de Boer een ander type spits zoekt.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

PSV-spits Luuk de Jong weet niet wat er gaat gebeuren

Een korte samenvatting: PSV-spits Luuk de Jong staat open voor een transfer. De 26-jarige aanvaller kende een moeizaam seizoen waarin hij onder meer zijn basisplek en aanvoerdersband verloor. Desondanks hebben buitenlandse ploegen wel interesse in De Jong. Vooral het Duitse Hannover 96 is zeer geïnteresseerd. De Jong reageerde tegen FOX Sports echter oppervlakkig op een mogelijk vertrek uit Eindhoven..