COLUMN: PSV veegt bod 75 miljoen op Luuk de Jong resoluut van tafel

10-8-2017 23:00 - Door: M.d.Z.

COLUMN: PSV veegt bod 75 miljoen op Luuk de Jong resoluut van tafel

PSV houdt haar poot stijf wanneer het aankomt op een vertrek van een van haar sterkhouders.

Vervolg: COLUMN: PSV veegt bod 75 miljoen op Luuk de Jong resoluut van tafel

Vorige week wist PSG een bedrag van 222 miljoen euro over te maken op het rekeningnummer van FC Barcelona. Hierdoor gaf de voetbalwereld een teken dat de clubs het maximale uit hun spelers moeten halen.

 

Bij PSV en Cocu, die al een week onder vuur ligt, is die boodschap dan ook meer dan aangekomen. Woensdag liet de oefenmeester van PSV dan ook weten nog genoeg vertrouwen te hebben in een goed seizoen en talloze prijzen.

 

'Ik weet zeker dat ik deze ploeg nog aan het werk kan krijgen, de talloze prijzen die PSV dit seizoen nog kan pakken en natuurlijk de gewenste landstitel.' Maar voor PSV moet het dan wel even meezitten, want richting de sluiting van de transfermarkt lijkt het sterkhouder Luuk de Jong kwijt te gaan raken.

 

Eerder deze week leek het Engelse Crystal Palace van Frank de Boer de spits te willen ophalen in Eindhoven, maar toen de vraagprijs van PSV op tafel kwam wist Frank niet wat hij hoorde. 'We hebben er vanaf gezien en laten weten dat we een ander type spits zoeken, maar PSV moet het nu niet op de spits gaan drijven. 75 miljoen euro is voor ons niet haalbaar.'

 

Het Duitse Hannover96 denkt wel te kunnen beschikken over een enorme portemonnee en liet donderdag dan ook weten interesse te hebben in de topschutter van PSV. 'Wij begrijpen dat PSV coach Cocu en Brands hun poot stijf houden, maar 75 miljoen euro is voor ons een koud kunstje. We denken dat het bedrag het meer dan waard is en we verheugen ons dan ook op de goals van Luuk de Jong en het Champions League voetbal in het vooruitzicht.' aldus een woordvoerder van de Duitse club.

 

Aankomende week zal de transfer in een stroomversnelling komen, mede doordat PSV het nieuwe seizoen opent tegen AZ en Luuk de Jong een grote wedstrijden meer mag spelen voor gevaar op blessures.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

COLUMN: PSV veegt bod 75 miljoen op Luuk de Jong resoluut van tafel

Een korte samenvatting: PSV houdt haar poot stijf wanneer het aankomt op een vertrek van een van haar sterkhouders..

Meest gelezen