Gracenote ziet PSV als topfavoriet voor Eredivisie aftrap tegen AZ

10-8-2017 14:50 - Door: M.d.Z.

Gracenote ziet PSV als topfavoriet voor Eredivisie aftrap tegen AZ

Aankomend weekend staat de aftrap voor het Eredivisieseizoen 2017/2018 op het programma, met voor de Eindhovenaren een thuisduel tegen AZ.

Vervolg: Gracenote ziet PSV als topfavoriet voor Eredivisie aftrap tegen AZ

Gracenote weet te melden dat PSV over goede statistieken beschikt wanneer het aankomt op thuisduels tegen AZ. Ondanks de valse start (uitschakeling in Europa) ziet Gracenote een zwaar gewijzigd PSV als topfavoriet voor het treffen met AZ.

 

PSV won de laatste 7 ontmoetingen tegen AZ, vorig seizoen kende de inmiddels vertrokken Moreno de enige treffer tegen AZ. De laatste 8 thuisduels tegen AZ gingen allemaal gewonnen door PSV, een goede reeks om op voort te borduren dus voor Cocu en zijn manschappen.

 

De laatste 11 thuisduels van PSV gingen allemaal gewonnen, een reeks van 11 zeges op rij is alleen in het seizoen 2014/2015 eerder neergezet. Naar alle waarschijnlijkheid zal Cocu starten met de Mexicaanse nieuwkomer Lozano in de basis.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Gracenote ziet PSV als topfavoriet voor Eredivisie aftrap tegen AZ

Een korte samenvatting: Aankomend weekend staat de aftrap voor het Eredivisieseizoen 2017/2018 op het programma, met voor de Eindhovenaren een thuisduel tegen AZ..