NAC Breda-coach Vreven: Moeten elke week top zijn

10-8-2017 13:50 - Door: NicoPeters

NAC Breda-coach Vreven: Moeten elke week top zijn

Het gepromoveerde NAC Breda wil dit seizoen bij zijn terugkeer in de Eredivisie veertig punten gaan pakken. Dat is een flink aantal, waarmee je je rechtstreeks kunt handhaven in de Eredivisie. NAC-trainer Stijn Vreven wil niet zover gaan als de clubleiding en de Belgische trainer wil het ook nog niet over handhaving hebben.

Vervolg: NAC Breda-coach Vreven: Moeten elke week top zijn

'Wij willen onze huid zo duur mogelijk verkopen. In de Jupiler League konden we onszelf af en toe een minder duel permitteren zonder schade op te lopen, maar in de eredivisie moeten we elke week top zijn. Met Vitesse en PSV als tegenstanders is het begin lastig, maar hier hebben wij keihard voor gewerkt', zegt Vreven in gesprek met de NOS.

 
Vreven vindt het lastig om in te schatten op welke plek de club uit Breda kan eindigen. 'Misschien eindigen we wel als dertiende met het gevoel dat er meer had ingezeten. Of moeten we juist blij zijn dat we er net in zijn gebleven. Het is op voorhand moeilijk te voorspellen. Mochten we er toch uitvliegen, dan zou dat dramatisch zijn', aldus Vreven.

◄ vorige bericht ► volgende bericht

NAC Breda-coach Vreven: Moeten elke week top zijn

Een korte samenvatting: Het gepromoveerde NAC Breda wil dit seizoen bij zijn terugkeer in de Eredivisie veertig punten gaan pakken. Dat is een flink aantal, waarmee je je rechtstreeks kunt handhaven in de Eredivisie. NAC-trainer Stijn Vreven wil niet zover gaan als de clubleiding en de Belgische trainer wil het ook nog niet over handhaving hebben..