Watford legt flinke zak geld op tafel voor Burnley-spits Gray

9-8-2017 21:50 - Door: NicoPeters

Het Engelse Watford heeft weer de portemonnee getrokken voor een aanvaller. Nadat het deze week al Richarlison voor ca. 12,5 miljoen euro overnam van Fluminense, heeft het nu een clubrecord verbroken voor Andre Gray. Watford heeft de aanvaller namelijk voor twintig miljoen euro overgenomen van Burnley.

Vervolg: Watford legt flinke zak geld op tafel voor Burnley-spits Gray

Burnley wilde de 26-jarige Gray zeer graag houden en legde hem een nieuw, sterk verbeterd contract voor. Gray wilde zijn nog één jaar lopende contract echter niet verlengen en hoe dan ook vertrekken. Nu is Watford zijn nieuwe club geworden.


Vorig seizoen scoorde Gray negen doelpunten in 32 Premier League-duels voor Burnley, dat medio 2016 promoveerde naar de Premier League. Gray speelde sinds de zomer van 2015 voor Burnley, dat zelf met 12,5 miljoen euro ook geen misselijke som betaalde voor Grat, die overkwam van Brentford.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Watford legt flinke zak geld op tafel voor Burnley-spits Gray

Een korte samenvatting: Het Engelse Watford heeft weer de portemonnee getrokken voor een aanvaller. Nadat het deze week al Richarlison voor ca. 12,5 miljoen euro overnam van Fluminense, heeft het nu een clubrecord verbroken voor Andre Gray. Watford heeft de aanvaller namelijk voor twintig miljoen euro overgenomen van Burnley..