Ontbreken Europees voetbal kan voordeel zijn voor PSV volgens Vermeulen

9-8-2017 21:55 - Door: NicoPeters

Ontbreken Europees voetbal kan voordeel zijn voor PSV volgens Vermeulen

Arno Vermeulen, chef voetbal- en commentator bij de NOS, gelooft in een goed seizoen PSV. Dit ondanks het feit dat het nog niet draait bij de ploeg van trainer Phillip Cocu. Zo werd PSV onlangs nog pijnlijk uitgeschakeld door het Kroatische Osijek in de derde voorronde van de Europa League. Vermeulen denkt echter dat PSV revanche gaat nemen en gelooft wel in een landstitel.

Vervolg: Ontbreken Europees voetbal kan voordeel zijn voor PSV volgens Vermeulen

'PSV heeft ontzettend veel goed te maken na een verloren jaar (en recent uitschakeling voor de Europa League, red.). Dus verwacht ik veel motivatie. Hirving Lozano is een speler met een dribbel die ontbrak. Maar door Marco van Ginkel, Bart Ramselaar en Jorrit Hendrix hebben de Eindhovenaren een modern Nederlands middenveld met vernuft, loopvermogen en scorende speler’, zegt Vermeulen tegen Voetbal International.


Verder vindt Vermeulen de spitsenpositie van PSV sterk bezet, wat hij als een pluspunt ziet. ‘Bovendien is er veel concurrentie gekomen voor de spitspositie van Luuk de Jong. Jürgen Locadia en Sam Lammers kunnen daar spelen, maar misschien wordt dit wel het seizoen van Steven Bergwijn. Het ontbreken van Europees voetbal kan ook een voordeel zijn. In de defensie zou PSV nog wel een kwaliteitsimpuls kunnen gebruiken’, aldus Vermeulen.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Ontbreken Europees voetbal kan voordeel zijn voor PSV volgens Vermeulen

Een korte samenvatting: Arno Vermeulen, chef voetbal- en commentator bij de NOS, gelooft in een goed seizoen PSV. Dit ondanks het feit dat het nog niet draait bij de ploeg van trainer Phillip Cocu. Zo werd PSV onlangs nog pijnlijk uitgeschakeld door het Kroatische Osijek in de derde voorronde van de Europa League. Vermeulen denkt echter dat PSV revanche gaat nemen en gelooft wel in een landstitel..