BIZAR: Belgische competitie kent al 2 ontslagen na 2 speelronden

10-8-2017 14:19 - Door: M.d.Z.

BIZAR: Belgische competitie kent al 2 ontslagen na 2 speelronden

Het is te zot voor woorden in de Belgische competitie, onze zuiderburen zijn pas twee speelronden onderweg of er zijn nu al 2 trainers ontslagen.

Vervolg: BIZAR: Belgische competitie kent al 2 ontslagen na 2 speelronden

Een trainerskerkhof wil je het niet noemen, maar het komt wel dichtbij. De Belgische competitie kent na twee speelronden al 2 ontslagen. Sporting Lokeren ontsloeg woensdag trainer Rúnar Kristinsson, opvolger Peter Maes heeft inmiddels een contract voor drie seizoenen getekend.

 

De twee nederlagen kostte Kristinsson al zijn kop na twee speeldagen in de Belgische competitie, daar waar afgelopen maandag al het ontslag viel bij Sint Truiden, de Spaanse coach Bartolomé Márquez López kon daar zijn koffers pakken.

 

Sporting Lokeren liet woensdag weten: 'Sporting Lokeren heeft zonet Rúnar Kristinsson meegedeeld dat de club niet langer beroep wil doen op de IJslander. Voorzitter Lambrecht wenst te benadrukken dat de ex-speler van Sporting Lokeren goed werk heeft verricht in het voorbije seizoen. Vooral dankzij hem kon Lokeren zich handhaven.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

BIZAR: Belgische competitie kent al 2 ontslagen na 2 speelronden

Een korte samenvatting: Het is te zot voor woorden in de Belgische competitie, onze zuiderburen zijn pas twee speelronden onderweg of er zijn nu al 2 trainers ontslagen..