Naam Feyenoorder Eric Botteghin valt bij Sporting Portugal

9-8-2017 14:02 - Door: M.d.Z.

Naam Feyenoorder Eric Botteghin valt bij Sporting Portugal

Het lijkt erop dat Feyenoord nog rekening moet houden met een vertrek van een van de selectiespelers, Eric Botteghin wordt genoemd bij het Portugese Sporting Portugal.

Vervolg: Naam Feyenoorder Eric Botteghin valt bij Sporting Portugal

De Portugese grootmacht ziet in de verdediger van Feyenoord een prima stand in voor Coates en Mathieu, waar de Rotterdammers dus nog rekening moeten houden met een eventueel vertrek van de verdediger.

 

De centrumverdedigers Sebastián Coates en Jeremy Mathieu zijn normaal de vaste waarde bij het Portugese Sporting Portugal, maar de Portugezen zien in de Feyenoorder Botteghin nog een perfecte stand-in wanneer een van de twee uitvalt.

 

Feyenoord lijkt Eric Botteghin eigenlijk niet kwijt te willen, eerder deze zomer zag het Kongolo al vertrekken naar AS Monaco. Botteghin heeft nog een doorlopend contract tot 2019 bij Feyenoord, wat hem destijds voor 2,5 miljoen oppikte bij FC Groningen.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Naam Feyenoorder Eric Botteghin valt bij Sporting Portugal

Een korte samenvatting: Het lijkt erop dat Feyenoord nog rekening moet houden met een vertrek van een van de selectiespelers, Eric Botteghin wordt genoemd bij het Portugese Sporting Portugal..