Hans Kraay Jr. heeft weinig geloof in kampioen Feyenoord

9-8-2017 21:01 - Door: NicoPeters

Arno Vermeulen, chef voetbal- en commentator bij de NOS, gelooft in een goed seizoen PSV. Dit ondanks het feit dat het nog niet draait bij de ploeg van trainer Phillip Cocu. Zo werd PSV onlangs nog pijnlijk uitgeschakeld door het Kroatische Osijek in de derde voorronde van de Europa League. Vermeulen denkt echter dat PSV revanche gaat nemen en gelooft wel een landstitel voor de Rotterdammers.

Vervolg: Hans Kraay Jr. heeft weinig geloof in kampioen Feyenoord

Kraay Junior weet niet of Feyenoord weer kampioen kan worden. 'De titel van Feyenoord was een onwaarschijnlijke prestatie. De ploeg kwam vroeg in een flow en kon daardoor lastige uitduels net naar zich toe trekken. Het afscheid van Kuijt is een aderlating, verder is de kwaliteit gelijk gebleven', zei Kraay Junior tegen Voetbal International.
 
'Toch kan ik me niet voorstellen dat Feyenoord het weer wint van Ajax en PSV, die nog steeds betere selecties hebben', aldus Kraay Junior, die PSV dus hoger inschat ondanks de dramatische uitschakeling in de Europa League. 'Ook PSV ja, ondanks het echec in Kroatië (in de voorronde van de Europa League uitgeschakeld door Osijek, red.).'
 
'Als Cocu gewoon Luuk de Jong 34 wedstrijden opstelt, dan scoort hij zeker meer dan twintig keer. Dat zijn al veertien goals en zeven punten meer dan vorig seizoen. Dan ben je al bijna kampioen', aldus de oud-voetballer van onder meer De Graafschap, FC Eindhoven en SC Telstar.

◄ vorige bericht ► volgende bericht

Hans Kraay Jr. heeft weinig geloof in kampioen Feyenoord

Een korte samenvatting: Arno Vermeulen, chef voetbal- en commentator bij de NOS, gelooft in een goed seizoen PSV. Dit ondanks het feit dat het nog niet draait bij de ploeg van trainer Phillip Cocu. Zo werd PSV onlangs nog pijnlijk uitgeschakeld door het Kroatische Osijek in de derde voorronde van de Europa League. Vermeulen denkt echter dat PSV revanche gaat nemen en gelooft wel een landstitel voor de Rotterdammers..