FC Utrecht financieel in de bres voor reislustige aanhang

9-8-2017 13:53 - Door: M.d.Z.

FC Utrecht financieel in de bres voor reislustige aanhang

FC Utrecht treft het Russische Zenit in de play offs voor de Europa League, waar de Domstedelingen kunnen rekenen op trouwe support in Rusland.

Vervolg: FC Utrecht financieel in de bres voor reislustige aanhang

De verre reis die supporters moeten maken naar Rusland is duur genoeg, daarom heeft FC Utrecht ervoor gekozen om het ticket voor de wedstrijd in Rusland te vergoeden aan de meereizende supporters.

 

Op 24 augustus moet FC Utrecht op bezoek bij het Russische Zenit, een reis van pakweg 2400 kilometer. De supporters van de club uit de Domstad moeten veel over hebben om hun club aan te moedigen, niet alleen een duur vliegticket, maar zelfs een visum.

 

In de derde voorronde werd de ploeg van Ten Hag gesteund door ongeveer 200 supporters, die steun wil de ploeg nog eens hebben waardoor er besloten is het wedstrijdticket te vergoeden aan de meereizende supporters.

 

Vrijdag opent FC Utrecht het nieuwe seizoen tegen ADO Den Haag, waarna volgende week woensdag dus het Russische Zenit wacht in het heenduel van de play offs voor een Europa League ticket.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

FC Utrecht financieel in de bres voor reislustige aanhang

Een korte samenvatting: FC Utrecht treft het Russische Zenit in de play offs voor de Europa League, waar de Domstedelingen kunnen rekenen op trouwe support in Rusland..