Toon Gerbrands spreekt doelstelling uit: Overwintering en landstitel

17-7-2017 18:06 - Door: M.d.Z.

Marcel Brands, de Technisch directeur van PSV liet eerder al horen dat PSV de landstitel als prioriteit heeft aankomend seizoen.

Vervolg: Toon Gerbrands spreekt doelstelling uit: Overwintering en landstitel

Maar Algemeen directeur Toon Gerbrands heeft zijn doelstelling ook uitgesproken voor komend seizoen, 'Kampioen worden en overwinteren in Europa, we zijn nog steeds een voetbalclub.'

 

In gesprek met Omroep Brabant laat Toon Gerbrands weten dat mooi spel of de doorstroom van jeugdspelers niet de hoogste prioriteit heeft aankomend seizoen. 'Bij visie horen keuzes. Marcel Brands kan uitleggen dat wij eigen jeugd een belangrijke rol toedichten, daar steken we heel veel geld in. Maar het gaat honderd procent om presteren, het gaat om winst en verlies. Ik ben uit de topsport, het gaat om titels en winnen. Het andere is mooi als het zo is, maar niet de hoofdzaak.'

 

'Als ik vraag aan de supporters wat ze liever hebben: prachtig spelen en derde worden of kampioen worden? Dan weet ik wat ze roepen. Het is mooi als het met een mooie stijl is, maar het gaat mij om winst,' sluit Gerbrands af.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Toon Gerbrands spreekt doelstelling uit: Overwintering en landstitel

Een korte samenvatting: Marcel Brands, de Technisch directeur van PSV liet eerder al horen dat PSV de landstitel als prioriteit heeft aankomend seizoen..