Feyenoord zet blind in op defensief duo Haps en St Juste

17-7-2017 12:55 - Door: M.d.Z.

Feyenoord heeft haar zinnen gezet op het duo Jerry St. Juste en Ridgeciano Haps, zo moet de defensie van de Rotterdammers een boost krijgen.

Vervolg: Feyenoord zet blind in op defensief duo Haps en St Juste

Zondag liet Van Geel weten dat het voornamelijk in de defensie van de Rotterdammers nog aangevult moet worden, daarbij wordt nu het duo Jerry St. Juste en Ridgeciano Haps genoemd. Ook moet Berghuis van het Engelse Watford definitief worden overgenomen.

 

Haps moet de vervanger worden van Kongolo, maar de linksback van AZ mag echter niet zomaar vertrekken. De Alkmaarders willen minimaal 2,5 miljoen voor Haps, maar drijven de prijs op omdat er meerdere kapers op de kust liggen.

 

Ook de andere naam van Jerry St. Juste van SC Heerenveen wordt genoemd, maar ook de Friezen zetten hoog in met een transfer van de jongeling. Ook St Juste wordt door meerdere clubs begeerd en de Friezen kunnen dus de hoofdprijs vragen.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Feyenoord zet blind in op defensief duo Haps en St Juste

Een korte samenvatting: Feyenoord heeft haar zinnen gezet op het duo Jerry St. Juste en Ridgeciano Haps, zo moet de defensie van de Rotterdammers een boost krijgen..