Ajax transfermarkt op na definitief vertrek Riedewald

17-7-2017 10:41 - Door: M.d.Z.

Ajax maakt maandag bekend dat het Jairo Riedewald definitief kwijt is aan Crystal Palace.

Vervolg: Ajax transfermarkt op na definitief vertrek Riedewald

Oud Ajax trainer Frank de Boer heeft Jairo Riedewald definitief binnen, voor een dikke 9 miljoen euro komt de verdediger over van Ajax. Een mooie transfersom die Frank de Boer gunt aan zijn oud werkgever, die nu wel in defensieve problemen zitten en dus moeten gaan shoppen om dat gat te vullen.

 

Riedewald kan maandag nog afreizen naar Azië, daar waar Crystal Palace een trainingskamp gaat beleggen. Riedewald is de enige Ajacied die Frank de Boer zal wegkapen, die nu zijn pijlen heeft gericht op Martins Indi van FC Porto, de Oranje international mag weg ondanks zijn contract tot volgend jaar zomer.

 

Eerder vertrok Kenny Tete ook al, maar dat wil Ajax opvangen door de eigen jeugd door te schuiven. Het vertrek van Riedewald moet echter opgevangen worden door het aantrekken van een nieuwe speler, hierbij wordt bijvoorbeeld gedacht aan de Colombiaan Luis Manuel Orejuela van Deportivo Cali.

 

Wel wist Ajax al een aanvaller vast te leggen, de Braziliaanse spits Danilo Pereira da Silva mocht echter terug naar zijn vaderland om zijn benodigde papieren te regelen. De Braziliaan zal echter snel bij Ajax aansluiten en zal het aanvalsmaatje van Huntelaar worden bij Ajax in de aanvalslinie.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Ajax transfermarkt op na definitief vertrek Riedewald

Een korte samenvatting: Ajax maakt maandag bekend dat het Jairo Riedewald definitief kwijt is aan Crystal Palace..

Meest gelezen