Nieuwe aanwinst PSG laat Serge Aurier niets anders dan vertrek

15-7-2017 19:38 - Door: M.d.Z.

De komst van Davi Alves naar de Franse grootmacht PSG heeft opnieuw een slachtoffer gemaakt, zo mag Serge Aurier ook vertrekken uit Parijs.

Vervolg: Nieuwe aanwinst PSG laat Serge Aurier niets anders dan vertrek

De Franse grootmacht is op trainingskamp vertrokken en liet Aurier, Hatem Ben Arfa en Grzegorz Krychowiak thuis. Het trio mag vertrekken bij de Franse topclub, en vooral Aurier lijkt het in Engeland goed te doen.

 

De komst van Dani Alves naar PSG zet voor Aurier een streep door de rekening, de verdediger kan zich dus richten op een nieuwe werkgever. Namen als Juventus, Internazionale, Manchester United en Manchester City worden al genoemd in de media.

 

De Poolse middenvelder Krychowiak mag vertrekken, maar heeft aangegeven in Parijs te willen blijven, ook al belandt hij dan op de bank komend seizoen. Ook de jongeling Ben Arfa lijkt te vertrekken, voor hem lonkt een transfer naar de Italiaanse Serie A.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Nieuwe aanwinst PSG laat Serge Aurier niets anders dan vertrek

Een korte samenvatting: De komst van Davi Alves naar de Franse grootmacht PSG heeft opnieuw een slachtoffer gemaakt, zo mag Serge Aurier ook vertrekken uit Parijs..