Bayern raakt Portugees talent mogelijk kwijt aan Milan

15-7-2017 20:32 - Door: NicoPeters

AC Milan was al actief op de transfermarkt, maar lijkt nog lang niet klaar te zijn. De Italianen willen middenvelder Renato Sanches voor één seizoen huren van Bayern München met optie tot koop, zo meldt onder meer het Portugese Record.

Vervolg: Bayern raakt Portugees talent mogelijk kwijt aan Milan

Milan zou de negentienjarige middenvelder voor twee seizoenen willen huren voor zeven miljoen euro en vervolgens in 2019 willen kopen voor 40 miljoen euro. Het uiteindelijke bedrag kan oplopen tot 80 miljoen euro door diverse bonussen, bijvoorbeeld als Sanches de Ballon d’Or (beste Europese voetballer van het jaar) wint. De international van Portugal komt sinds de zomer van 2016 uit voor Bayern, dat hem toen overnam van Benfica voor 35 miljoen euro.


Afgelopen seizoen speelde de Portugees zeventien competitieduels voor Bayern, maar daarin scoorde hij niet. Hij gaf ook geen assist. AC Milan haalde deze zomrer al onder meer Andrea Conti (Atalanta), Hakan Calhanoglu (Bayer Leverkusen), André Silva (FC Porto), Ricardo Rodríguez (VfL Wolfsburg) en Mateo Mussachio (Villarreal). De club gaf al voor meer dan honderd miljoen euro uit.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Bayern raakt Portugees talent mogelijk kwijt aan Milan

Een korte samenvatting: AC Milan was al actief op de transfermarkt, maar lijkt nog lang niet klaar te zijn. De Italianen willen middenvelder Renato Sanches voor één seizoen huren van Bayern München met optie tot koop, zo meldt onder meer het Portugese Record..