Teddy Sheringham wordt trainer in India

15-7-2017 19:45 - Door: NicoPeters

De voormalige Engelse voetbalvedette Teddy Sheringham wordt trainer in India. De 51-jarige Sheringham wordt de nieuwe trainer van Atlético de Kolkata. In India volgt hij Jose Francisco Molina op. Laatstgenoemde werd afgelopen jaar kampioen van India met Atlético de Kolkata.

Vervolg: Teddy Sheringham wordt trainer in India

De Indiase club werkt samen met de Spaanse topclub Atlético Madrid en het speelt ook in dezelfde kleuren als Atlético. Het logo van Kolkata heeft ook iets weg van dat van Atlético Madrid. Als laatste club trainde Sheringham Stevenage, een club op het vierde niveau van Engeland die hij van 2015 tot 2016 trainde. Als speler was hij zeer succesvol met onder meer 11 goals in 51 interlands voor Engeland.


Daarnaast speelde hij voor onder meer Tottenham Hotspur, Manchester United en West Ham United. Met United won Sheringham onder meer drie landstitels en een keer de Champions League. Sheringham is verder de oudste speler- en doelpuntenmaker in de Engelse Premier League. Eind december 2016 scoorde hij toen hij 40 jaar en 266 dagen oud was voor West Ham.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Teddy Sheringham wordt trainer in India

Een korte samenvatting: De voormalige Engelse voetbalvedette Teddy Sheringham wordt trainer in India. De 51-jarige Sheringham wordt de nieuwe trainer van Atlético de Kolkata. In India volgt hij Jose Francisco Molina op. Laatstgenoemde werd afgelopen jaar kampioen van India met Atlético de Kolkata..