Ajax loot Frans Nice in derde voorronde Champions League

15-7-2017 08:45 - Door: M.d.Z.

Ajax loot Frans Nice in derde voorronde Champions League

Het Amsterdamse Ajax kan de borst natmaken wanneer het aankomt op de voorronde Champions League, vrijdagmiddag kwam het Franse OGC Nice uit de koker.

Vervolg: Ajax loot Frans Nice in derde voorronde Champions League

Het Franse Nice eindigde afgelopen seizoen als derde in de Franse Ligue 1 achter PSG en AS Monaco, waardoor het verplicht is om een voorronde Champions League te spelen. Vrijdag werd het daarbij gekoppeld aan Ajax van Marcel Keizer.

 

Nice, die sterspeler Mario Balotelli in de gelederen hebben, zijn geen onbekende. De ploeg presteerde het afgelopen seizoen bovenmaats en heeft zelfs een tijdje de koppositie in handen gehad. Ajax verloor afgelopen seizoen de finale van de Europa League van Manchester United.

 

Over twee weken wacht het eerste duel in Nice, waarna een week later de return volgt in Amsterdam. De winnaar uit dit duel speelt de play off voor de plaatsing van de groepsfase Champions League.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Ajax loot Frans Nice in derde voorronde Champions League

Een korte samenvatting: Het Amsterdamse Ajax kan de borst natmaken wanneer het aankomt op de voorronde Champions League, vrijdagmiddag kwam het Franse OGC Nice uit de koker..