Na Ajax haalt ook Feyenoord oud gediende Van Persie terug

17-6-2017 23:12 - Door: MaxKoehorst

Na Ajax haalt ook Feyenoord oud gediende Van Persie terug

Waar Ajax Klaas-Jan Huntelaar terughaalt, is bij Feyenoord Van Persie zeer dichtbij een terugkeer.

Vervolg: Na Ajax haalt ook Feyenoord oud gediende Van Persie terug

Robin van Persie wordt al een tijd gelinkt aan Feyenoord, al helemaal nu Dirk Kuyt er een einde aan heeft gemaakt. Ajax haalde met Huntelaar tevens een belangrijke routinier terug en Feyenoord wilde graag hetzelfde doen, met de spits van Fenerbahçe. 

 

Van Persie werd wisselend gezien in de groep bij Fener, aan de ene kant was het een goede spits maar aan de andere kant werd hij niet altijd gewaardeerd. De spits ligt nog vast tot juni 2018 maar dat wil de sfeer bij Feyenoord niet drukken: ze zijn er zeker van dat de Rotterdammer terugkeert voor Feyenoord.

 

Van Persie zou vooral aangetrokken worden om naast Jörgensen te werken. Ook in de UEFA Champions League komt zijn ruime ervaring (Arsenal, Manchester United en Feyenoord) goed van pas.

 

Feyenoord - en vooral Van Geel - willen niet al teveel voor de spits betalen maar denken er onderling spoedig uit te kunnen komen.

 

Tussen 2001 en 2004 was de spits al van Feyenoord, daarna ging hij naar het Arsenal van Arsène Wenger en groeide hij uit tot een held bij onder meer Manchester United.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Na Ajax haalt ook Feyenoord oud gediende Van Persie terug

Een korte samenvatting: Waar Ajax Klaas-Jan Huntelaar terughaalt, is bij Feyenoord Van Persie zeer dichtbij een terugkeer..