Ziyech wellicht tegen Oranje in oefenduel met Marokko

20-5-2017 08:45 - Door: M.d.Z.

Ziyech wellicht tegen Oranje in oefenduel met Marokko

Op het eind van de maand speelt Oranje een oefeninterland tegen Marokko in Agadir , Ajacied Hakim Ziyech is opnieuw opgeroepen door de bond.

Vervolg: Ziyech wellicht tegen Oranje in oefenduel met Marokko

Ziyech zelf had niet meer gerekend op een uitnodiging van Marokko, omdat er de laatste maanden teveel was voorgevallen en de Ajacied het te persoonlijk vond worden. 'Hij maakt de selectie en hij bepaalt. Ik zal dat accepteren en er verder niets mee doen,' aldus Ziyech.

 

'k weet sowieso wel dat een bondscoach er meestal niet lang zit, dus ik wacht gewoon rustig af. Ik wacht gewoon tot hij vertrekt en dat gaat zeker een keer gebeuren.'

 

Toch mag Ziyech zich dus melden bij Marokko, hij heeft een van de 27 uitnodigingen gehad van de bondscoach. Voor het oefeninterland tegen Oranje in Agadir en de kwalificatie wedstrijd voor de Afrika Cup op 10 juni is de Ajacied uitgenodigd.

 

Op 25 mei verzamelen de Internationals van Marokko al, daar waar Ziyech dan net de wedstrijd in Zweden (Europa League finale red.) achter de rug heeft.

 

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Ziyech wellicht tegen Oranje in oefenduel met Marokko

Een korte samenvatting: Op het eind van de maand speelt Oranje een oefeninterland tegen Marokko in Agadir , Ajacied Hakim Ziyech is opnieuw opgeroepen door de bond..