Kampioensschaal Feyenoord verliest Gouden letters

15-5-2017 12:55 - Door: M.d.Z.

Kampioensschaal Feyenoord verliest Gouden letters

Het was de eerste Gouden kampioensschaal die Feyenoord zondag overhandigd kreeg van de KNVB, maar er ging direct iets mis.

Vervolg: Kampioensschaal Feyenoord verliest Gouden letters

De Gouden Schaal, die staat voor 60 jaar Eredivisie, betekende een unicum voor de KNVB. Waar Feyenoord zondag met 3-1 wist te winnen van Heracles Almelo kreeg het na afloop de Gouden Schaal uitgereikt, maar verloor het direct een beetje van die gouden glans.

 

Het leek de fans en de spelers weinig te doen, het titelfeest na 18 jaar wordt toch gevierd als groots. Van Bronckhorst grapte al dat hij de schaal kwijt was toen hij even niet meer wist waar hij moest kijken.

 

Ajax spelers kunnen meepraten over het vernielen van de schaal, zij presteerden het om de schaal van de bus op straat te laten vallen tijdens de rondrit door de binnenstad.

 

De schaal van Feyenoord was voorzien van Gouden letter, waar vanaf heden de schaal om de 10 jaar gouden letters zal bevatten.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Kampioensschaal Feyenoord verliest Gouden letters

Een korte samenvatting: Het was de eerste Gouden kampioensschaal die Feyenoord zondag overhandigd kreeg van de KNVB, maar er ging direct iets mis..