14-jarige Braaf lijkt Ajax definitief NEE te verkopen en blijft bij PSV

9-5-2017 19:22 - Door: M.d.Z.

14-jarige Braaf lijkt Ajax definitief NEE te verkopen en blijft bij PSV

Het 14-jarig talent van PSV, Jayden Braaf, stond op het punt om naar rivaal Ajax te gaan. Maar de Amsterdammers lijken hem alsnog uit het hoofd te moeten gaan zetten.

Vervolg: 14-jarige Braaf lijkt Ajax definitief NEE te verkopen en blijft bij PSV

Jayden Braaf werd drie jaar geleden bij de Amsterdammers uit de jeugdopleiding weggestuurd omdat hij te licht werd bevonden, daarop sloeg PSV haar slag en wist Jayden Braaf aan de jeugdopleiding toe te voegen. Nu lijken de Amsterdammers er spijt van te hebben en willen ze hem terug, alleen lijkt dat voor Jayden Braaf niet op te gaan.

 

'Het belangrijkste is dat er nu duidelijkheid en rust komt voor Jayden. Die kon niet worden gegeven,' laat de oom annex spelersmakelaar van Braaf weten in gesprek met Ajax TV.

 

Na het vertrek uit Amsterdam, heeft PSV er alles aan gedaan om hem thuis te laten voelen. En dat geeft de doorslag. 'PSV heeft hem altijd goed behandeld, dus dat laat je niet zomaar achter je. Dit is dan ook een gemiste kans voor beide partijen.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

14-jarige Braaf lijkt Ajax definitief NEE te verkopen en blijft bij PSV

Een korte samenvatting: Het 14-jarig talent van PSV, Jayden Braaf, stond op het punt om naar rivaal Ajax te gaan. Maar de Amsterdammers lijken hem alsnog uit het hoofd te moeten gaan zetten..