KNVB gaat supporters vuurwerkbom hardhandig aanpakken

6-5-2017 17:57 - Door: M.d.Z.

KNVB gaat supporters vuurwerkbom hardhandig aanpakken

De thuiswedstrijd van FC Den Bosch tegen FC Dordrecht wordt overspoeld met klachten, het thuispubliek gooide meerdere malen een vuuwerkbom.

Vervolg: KNVB gaat supporters vuurwerkbom hardhandig aanpakken

Na een halfuur spelen in de eerste helft viel er een vuurwerkbom vlak bij de ballenjongen van FC Den Bosch, deze ging tot tranen toe naar de andere kant om van de schrik te bekomen. De wedstrijd werd stilgelegd en het publiek tot kalmte gemaant. 'Het is verschikkelijk wat er is gebeurt,' liet de KNVB via de NOS weten.

 

'Het is te vroeg om te praten over maatregelen. We willen eerst weten wat er is gebeurd en wat er is gedaan door de club tegen degenen die met vuurwerk gooiden. Ze moeten zorgen dat ze die mensen een stadionverbod geven.'

 

De KNVB gaat ook contact zoeken met de ballenjongen die erg is aangedaan door het incident. 'Jens is vanzelfsprekend geschrokken en aangedaan. Buiten een piepje in zijn oor heeft hij gelukkig nergens last van.'

 

 

 

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

KNVB gaat supporters vuurwerkbom hardhandig aanpakken

Een korte samenvatting: De thuiswedstrijd van FC Den Bosch tegen FC Dordrecht wordt overspoeld met klachten, het thuispubliek gooide meerdere malen een vuuwerkbom..

Meest gelezen