Dolberg blijft bij Ajax en laat buitenland voor wat het is

3-5-2017 09:25 - Door: MaxKoehorst

Dolberg blijft bij Ajax en laat buitenland voor wat het is

Kasper Dolberg werd een geruime tijd in de gaten gehouden door FC Bayern en Manchester United, alleen de interesse lijkt te worden afgehouden.

Vervolg: Dolberg blijft bij Ajax en laat buitenland voor wat het is

Ajax weet namelijk dat als Dolberg volgend seizoen nog goed presteert ze zomaar het driedubbele voor de spits kunnen ontvangen. Milik was ook al zo'n 'geval' waar Ajax hem al eerder kon verkopen voor veel minder geld. Dolberg staat nu in dezelfde situatie.

 

Transfer nog te vroeg

Dolberg zelf blijft erg nuchter in een transfer. Tegenwoordig krijgen ze allemaal een mediatraining en hoor je vrij weinig leuke en riante dingen meer. Maar het is wel bekend dat Dolberg graag nog een heel seizoen wilt meedraaien met Ajax, vervolgens kan er gekeken worden naar zijn prestaties en eventueel kan dán een transfer worden gemaakt.

 

Het Deense wonderkind zou op dit moment al zeker 15 miljoen waard zijn. Hij werd zelfs genoemd als stand-in voor Zlatan Ibrahimovic bij Manchester United. Maar de Premier League lijkt toch nog iets te vroeg voor de jongeling.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Dolberg blijft bij Ajax en laat buitenland voor wat het is

Een korte samenvatting: Kasper Dolberg werd een geruime tijd in de gaten gehouden door FC Bayern en Manchester United, alleen de interesse lijkt te worden afgehouden..