Thomas Müller woest: 'Het was gewoon 10 tegen 14'

19-4-2017 13:32 - Door: M.d.Z.

Thomas Müller woest: 'Het was gewoon 10 tegen 14'

De arbitrage liet veel te wensen over in het returnduel van de kwartfinale Champions League, de 4-2 zege betekende de uitschakeling voor Bayern Munchen.

Vervolg: Thomas Müller woest: 'Het was gewoon 10 tegen 14'

Spits Thomas Müller is woest op de arbitrage, vooral omdat Bayern al snel met 10 man verder moest na twee gele kaarten voor Vidal (dus rood) en onterecht van het veld moest na twee keurige optredens in plaats van overtredingen. Buitenom die missers, mocht Real ook nog eens twee keer scoren in buitenspelpositie.

 

Tegenover de Duitse media liet de spits zich uit over de falende arbitrage: 'We speelden niet onze beste wedstrijd, maar we speelden wel als mannen. Maar als je 10 tegen 14 speelt dan wordt het wel erg lastig.'

 

'De 2-2 was het ergst. De assistent scheidsrechter had perfect zicht op de situatie. Dat doelpunt brak ons. We zaten goed in de wedstrijd en we geloofden in een goede afloop na de 1-2, maar toen verspeelden de scheidsrechters onze kansen.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Thomas Müller woest: 'Het was gewoon 10 tegen 14'

Een korte samenvatting: De arbitrage liet veel te wensen over in het returnduel van de kwartfinale Champions League, de 4-2 zege betekende de uitschakeling voor Bayern Munchen..