Casillas: 'FC Barcelona kan niet omgaan met deze druk'

18-4-2017 17:52 - Door: M.d.Z.

Casillas: 'FC Barcelona kan niet omgaan met deze druk'

FC Barcelona zal woensdagavond tegen Juventus goed voor de dag moeten komen, de Catalaanse grootmacht moet een 3-0 uit de heenwedstrijd wegpoetsen.

Vervolg: Casillas: 'FC Barcelona kan niet omgaan met deze druk'

Aankomend weekend staat voor FC Barcelona ook El Clasico ook op het duel, iets wat meer waarde heeft dan het bereiken van de halve finale Champions League. Real Madrid gaat aan de leiding in de Liga met 3 punten meer dan FC Barcelona, daarbij heeft het ook nog eens een wedstrijd minder gespeeld.

 

Oud Real Madrid doelman Casillas liet in geprek met Movistar+ weten: 'Deze wedstrijd kan Barça veel meer schade opleveren dan Real. Ik hoop natuurlijk dat Real Madrid wint en zo een stapje dichter bij de titel komt. Zij verdienen het.'

 

Voor Real Madrid dateert de laatste landstitel alweer uit 2012, daarna werd FC Barcelona het driemaal en een keer ging hij naar stadsrivaal Atletico Madrid. Woensdagavond om 20.45u staat het duel tussen FC Barcelona en Juventus op het programma in de return van de kwartfinales Champions League.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Casillas: 'FC Barcelona kan niet omgaan met deze druk'

Een korte samenvatting: FC Barcelona zal woensdagavond tegen Juventus goed voor de dag moeten komen, de Catalaanse grootmacht moet een 3-0 uit de heenwedstrijd wegpoetsen..