Duitser Schmidt loopt niet warm voor bondscoachschap Oranje

18-4-2017 21:14 - Door: M.d.Z.

Duitser Schmidt loopt niet warm voor bondscoachschap Oranje

De KNVB is achter de schermen nog steeds druk in de weer om een nieuwe bondscoach aan te stellen, de naam van Roger Schmidt dook op.

Vervolg: Duitser Schmidt loopt niet warm voor bondscoachschap Oranje

De Duitser zou een perfect man zijn voor de KNVB, maar zelf heeft Roger Schmidt absoluut geen oren naar een avontuur als bondscoach. De onlangs ontslagen trainer (Bayer Leverkusen), zou alleen uit zijn op een baan als clubtrainer, niet als bondscoach.

 

Zodoende kan de KNVB opnieuw een streep zetten door een naam die het voor oegen had voor Oranje, BILD laat weten dat de kansen voor de KNVB om een nieuwe bondscoach aan te stellen met de dag slinken, het duo Ten Cate en Gullit zal als enige overblijven was aan de Tafel van Kees te begrijpen.

 

Eerder waren de namen van Koeman en De Boer al die een doorgestreept konden worden bij de KNVB, beide heren hadden geen zin in een functie binnen de KNVB bij het hopeloze Oranje.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Duitser Schmidt loopt niet warm voor bondscoachschap Oranje

Een korte samenvatting: De KNVB is achter de schermen nog steeds druk in de weer om een nieuwe bondscoach aan te stellen, de naam van Roger Schmidt dook op..

Meest gelezen