Higuain tussen hoop en vrees: Barcelona heeft het al laten zien tegen PSG

18-4-2017 17:34 - Door: M.d.Z.

Higuain tussen hoop en vrees: Barcelona heeft het al laten zien tegen PSG

Het heenduel van de kwartfinale tussen Juventus en FC Barcelona eindigde in een 3-0 overwinning voor de ploeg uit Turijn, waar de Catalaanse grootmacht opnieuw een stunt moet neerzetten om verder te bekeren.

Vervolg: Higuain tussen hoop en vrees: Barcelona heeft het al laten zien tegen PSG

Juve spits Higuain twijfelt nu en weet niet of de 3-0 overwinning uit het heenduel voldoende is om de Catalaanse grootmacht uit te schakelen. Iedereen heeft de wedstrijd tegen PSG nog vers op het netvlies staan, waar na een 4-0 zege in het heenduel een 1-6 slachtpartij volgde in het returnduel.

 

'Ik weet niet of onze 3-0 voorsprong genoeg is. We moeten vechten in Camp Nou, net zoals we in Turijn hebben gedaan,' laat de spits weten op de officiele clubwebsite van Juventus. 'Barcelona heeft tegen PSG laten zien dat ze tot alles in staat zijn en een stunt niet uitgesloten is. We moeten dus op onze hoede zijn. We moeten proberen mogelijkheden te creëren om zo een keer te scoren. We zullen er alles aan doen om de volgende ronde veilig te stellen.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Higuain tussen hoop en vrees: Barcelona heeft het al laten zien tegen PSG

Een korte samenvatting: Het heenduel van de kwartfinale tussen Juventus en FC Barcelona eindigde in een 3-0 overwinning voor de ploeg uit Turijn, waar de Catalaanse grootmacht opnieuw een stunt moet neerzetten om verder te bekeren..