Feyenoord legt jeugdtalent Orkun Kökcü tot 2020 vast

21-3-2017 10:20 - Door: M.d.Z.

Feyenoord legt jeugdtalent Orkun Kökcü tot 2020 vast

De 16-jarige jeugdinternational Orkun Kökcü tekende maandagmiddag bij Feyenoord zijn eerste profcontract, wat hem tot medio 2020 in Rotterdam Zuid houdt.

Vervolg: Feyenoord legt jeugdtalent Orkun Kökcü tot 2020 vast

In 2014 maakte Orkun Kökcü de overstap van FC Groningen naar Feyenoord, sindsdien maakt hij grote stappen bij de Rotterdamse topclub en valt hij positief op. 'Hij is een dynamische box-to-box speler die een goed loopvermogen, een goede techniek en een goed inzicht heeft,' aldus Martin van Geel op de clubwebsite.

 

'Dit contract geeft me rust, maar ik besef ook dat ik me moet blijven ontwikkelen, want ik ben er nog lang niet,' aldus het jeugdtalent zelf. 'Ik zal mijn best moeten blijven doen, zodat ik hopelijk over een paar jaar in De Kuip kan gaan spelen.'

 

Voorlopig zal hij zich nog blijven ontwikkelen bij de jeugd, 'Het is de bedoeling dat hij volgend seizoen bij Feyenoord Onder-19 aansluit.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Feyenoord legt jeugdtalent Orkun Kökcü tot 2020 vast

Een korte samenvatting: De 16-jarige jeugdinternational Orkun Kökcü tekende maandagmiddag bij Feyenoord zijn eerste profcontract, wat hem tot medio 2020 in Rotterdam Zuid houdt..