Siem de Jong bezorgt PSV thuis de volle winst tegen Vitesse

19-3-2017 10:09 - Door: M.d.Z.

Siem de Jong bezorgt PSV thuis de volle winst tegen Vitesse

PSV had in het thuisduel tegen Vitesse de nodige moeite om tot scoren te komen, in de tweede helft viel er slechts een doelpunt. Dat doelpunt bezorgde PSV de volle buit.

Vervolg: Siem de Jong bezorgt PSV thuis de volle winst tegen Vitesse

In het eerste bedrijf konden PSV en Vitesse het volle huis amper laten genieten, spaarzame kansen van beide kanten waren het gevaarlijkste wapenfeit. Na de rust leken beide ploegen heel anders uit de kleedkamers te komen en begon er voetbal gespeeld te worden.

 

Na 5 minuten konden de handen al op elkaar en was het middenvelder Guardado die Siem de Jong in staat stelde om een prachtige goal te maken. Vitesse had nog wel de mogelijkheid om langszij te komen, maar Zoet stond in de weg.

 

Na een uur spelen kwam Locadia voor Pereiro in het veld, de aanvaller trof nog de paal en kon PSV zo ook niet op 2-0 zetten. Door de winst klimt PSV weer tot 1 punt van Ajax (die komen zondag nog in actie), Vitesse blijft op de zesde plek in de Eredivisie.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Siem de Jong bezorgt PSV thuis de volle winst tegen Vitesse

Een korte samenvatting: PSV had in het thuisduel tegen Vitesse de nodige moeite om tot scoren te komen, in de tweede helft viel er slechts een doelpunt. Dat doelpunt bezorgde PSV de volle buit..