Real-back Marcelo vol lof over Casemiro

19-3-2017 13:32 - Door: NicoPeters

Real-back Marcelo vol lof over Casemiro

Real Madrid-linksback Marcelo is vol lof over zijn teamgenoot en tevens landgenoot Casemiro. De 25-jarige Casemiro was zaterdag zeer belangrijk voor de koploper van Spanje. In het duel met Athletic Bilbao tekende Casemiro voor de 1-2 voorsprong en dat was ook de winnende treffer.

Vervolg: Real-back Marcelo vol lof over Casemiro

‘Hij is spectaculair gegroeid. Hij werkt hard en het is een voorrecht om met hem samen te spelen’, zei Marcelo na het duel tegen de aanwezige media, waaronder Football Espana. Casemiro kwam medio 2013 over van Sao Paulo en vindt zijn plek bij Real, mede door een verhuurperiode bij FC Porto in het jaar 2014/2015, steeds beter.


In strijd om de landstitel is het ook van belang dat veel spelers belangrijk zijn, zo weet Marcelo. ‘Een wedstrijd bij Bilbao is altijd moeilijk, zeker nu het einde van het seizoen nadert. Wat de coach ons heeft gevraagd, hebben we uitgevoerd en daarom hebben we gewonnen. We wisten wat we moesten doen en dat heeft gewerkt’, aldus Marcelo.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Real-back Marcelo vol lof over Casemiro

Een korte samenvatting: Real Madrid-linksback Marcelo is vol lof over zijn teamgenoot en tevens landgenoot Casemiro. De 25-jarige Casemiro was zaterdag zeer belangrijk voor de koploper van Spanje. In het duel met Athletic Bilbao tekende Casemiro voor de 1-2 voorsprong en dat was ook de winnende treffer..