Amerikaans LA Galaxy lonkt voor Zweed Ibrahimovic

10-3-2017 18:16 - Door: M.d.Z.

Amerikaans LA Galaxy lonkt voor Zweed Ibrahimovic

Waar de Zweedse vedette Zlatan Ibrahimovic pas aan zijn eerste seizoen bezig is in Engeland, wordt hij nu alweer in verband gebracht met een transfer.

Vervolg: Amerikaans LA Galaxy lonkt voor Zweed Ibrahimovic

Zlatan tekende afgelopen zomer een contract voor een seizoen bij Manchester United, maar kan zijn contract gaan verlengen als het aan Mourinho ligt. Maar ook het Amerikaanse LA Galaxy lijkt haar peilen te hebben gericht op de Zweedse goalgetter.

 

'"Ik denk dat LA Galaxy zeker een kans maakt. Misschien niet direct komende zomer, maar anders volgend jaar,' liet de Lalas weten in gesprek met BBC radio Five Live. I'n de VS is een lifestyle dat erg aantrekkelijk is voor spelers.'

 

Het is echter nog maar de vraag of Zlatan na een seizoen alweer wil vertrekken uit de Premier League, hij lijkt zich daar nu al geliefd te hebben gemaakt en weet het net nog steeds makkelijk te vinden.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Amerikaans LA Galaxy lonkt voor Zweed Ibrahimovic

Een korte samenvatting: Waar de Zweedse vedette Zlatan Ibrahimovic pas aan zijn eerste seizoen bezig is in Engeland, wordt hij nu alweer in verband gebracht met een transfer..