Rakitic tekent nieuw contract met forse transferclausule

10-3-2017 07:00 - Door: NicoPeters

Rakitic tekent nieuw contract met forse transferclausule

Ivan Rakitic heeft een nieuw contract getekend bij FC Barcelona. De 28-jarige Kroatische middenvelder ligt nu tot medio 2021 vast bij de Spaanse topclub. De transferclausule in zijn contract bedraagt liefst 125 miljoen euro, zo meldt FC Barcelona op zijn website.

Vervolg: Rakitic tekent nieuw contract met forse transferclausule

De in Zwitserland geboren Rakitic tekende in de zomer van 2014 een vijfjarig contract bij de Spaanse grootmacht. Hij kwam destijds over van Sevilla. Sinds zijn komst speelde Rakitic 145 officiële wedstrijden voor FC Barcelona. In die duels kwam hij 23 keer tot scoren.

Van de 145 duels die hij speelde voor Barcelona, speelde hij er 21 dit seizoen in competitieverband. Van die duels in La Liga begon hij er zestien in de basis. Rakitic scoorde vijf keer in de Spaanse competitie dit seizoen.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Rakitic tekent nieuw contract met forse transferclausule

Een korte samenvatting: Ivan Rakitic heeft een nieuw contract getekend bij FC Barcelona. De 28-jarige Kroatische middenvelder ligt nu tot medio 2021 vast bij de Spaanse topclub. De transferclausule in zijn contract bedraagt liefst 125 miljoen euro, zo meldt FC Barcelona op zijn website..