Guardado: De VS is zeker het overwegen waard

25-2-2017 17:51 - Door: M.d.Z.

Guardado: De VS is zeker het overwegen waard

Waar de Mexicaanse grootverdiener een vertrek aankomende zomer bij PSV zeker niet uitsluit, lijkt hij te willen nadenken over een stap naar de VS.

Vervolg: Guardado: De VS is zeker het overwegen waard

Waar het Amerikaanse Atlanta United al een keer een belletje deed naar PSV, wist PSV de Mexicaan te behouden. 'Er was inderdaad interesse van die club, maar die is niet concreet geworden. Voetballen in de Verenigde Staten is zeker interessant. Het voetbal daar zit in de lift en het is dichter bij Mexico. Ik heb bijna mijn hele loopbaan in Europa gespeeld en op de gevorderde leeftijd van 30 jaar denk je er wel eens over na om dichter bij je familie te zijn,' laat Guardado weten in gesprek met De Telegraaf.

 

Tot WK 2018 op hoogste niveau blijven presteren
Daar waar Guardado er nog niet uit is, wil hij minimaal tot het WK van 2018 op het hoogste niveau blijven presteren. 'Maar het belangrijkste is het sportieve en ik wil tot het WK in 2018 op het hoogste niveau blijven spelen. Daarom zou het ideaal zijn om tot die tijd in Europa te blijven. Mijn contract bij PSV loopt na dit seizoen nog een jaar door en ik blijf hier met alle plezier nog een seizoen.'

 

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Guardado: De VS is zeker het overwegen waard

Een korte samenvatting: Waar de Mexicaanse grootverdiener een vertrek aankomende zomer bij PSV zeker niet uitsluit, lijkt hij te willen nadenken over een stap naar de VS..