Sporting CP laat China NEE horen op bod 40 miljoen voor Bas Dost

22-2-2017 17:06 - Door: M.d.Z.

Sporting CP laat China NEE horen op bod 40 miljoen voor Bas Dost

Waar het Chinese Tianjin Quanjian haar oog heeft laten vallen op de spits van Sporting Portugal en Oranje, denken de Portugezen er niet aan om hem ook maar enigzins te laten gaan.

Vervolg: Sporting CP laat China NEE horen op bod 40 miljoen voor Bas Dost

Het Chinese Tianjin Quanjian zou een bedrag van 40 miljoen euro overhebben voor de 27-jarige Oranje International. maar de Portugese voorzitter van Sporting Club de Portugal, Bruno de Carvalho, heeft laten weten absoluut niet te willen meewerken met een vertrek van de spits.

 

Record heeft laten weten dat Sporting Portugal niet wenst mee te werken aan een vertrek van Bas Dost, waar Bas Dost mocht deze transfer wel doorgang vinden bijna de duurste Nederlandse spits ooit worden.

 

De voorzitter Bruno de Carvalho heeft laten weten dat een vertrek van Bas Dost niet aan de orde is omdat de spits te belangrijk is voor het team. Met al 17 goals in 19 duels loopt de spits bijna 1 op 1 en is hij topscorer in de Primeira Liga van Portugal.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Sporting CP laat China NEE horen op bod 40 miljoen voor Bas Dost

Een korte samenvatting: Waar het Chinese Tianjin Quanjian haar oog heeft laten vallen op de spits van Sporting Portugal en Oranje, denken de Portugezen er niet aan om hem ook maar enigzins te laten gaan..