FC Barcelona komt goed weg tegen laagvlieger Leganes met 2-1

20-2-2017 11:33 - Door: M.d.Z.

FC Barcelona komt goed weg tegen laagvlieger Leganes met 2-1

Het is FC Barcelona dit seizoen in de Spaanse Liga niet gegund om de landstitel te kunnen gaan prolongeren, waar er geen misstap meer gepermiteerd kan worden ging het zondag tegen laagvlieger Leganes bijna opnieuw mis.

Vervolg: FC Barcelona komt goed weg tegen laagvlieger Leganes met 2-1

Waar Lionel Messi in het duel tegen Leganes op eigen veld in de slotminuut koel bleef vanaf de stip, werd er een krappe 2-1 winst geboekt tegen de laagvlieger. Waar het verschil met Real Madrid nog steeds op 1 punt blijft, heeft de aartsrivaal nog twee duels tegoed.

 

Het vertrouwen bij de ploeg van Luis Enrique groeit niet, waar de krappe 2-1 winst met hangen en wurgen werd behaald, leek de ploeg nog niet hersteld van de klapper tegen PSG in de Champions League midweeks.

 

Waar Lionel Messi na 4 minuten de score al opende op aangeven van Suarez, leek het een makkelijke middag te worden voor de Catalaanse topploeg. Maar de score bleef uit, waardoor Lopéz in de 70e minuut de score gelijk tilde.

 

Het duurde dan ook tot de slotminuut dat FC Barcelona opgelucht adem mocht halen, Messi bleef koel vanaf de stip en zorgde voor de 2-1 zege.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

FC Barcelona komt goed weg tegen laagvlieger Leganes met 2-1

Een korte samenvatting: Het is FC Barcelona dit seizoen in de Spaanse Liga niet gegund om de landstitel te kunnen gaan prolongeren, waar er geen misstap meer gepermiteerd kan worden ging het zondag tegen laagvlieger Leganes bijna opnieuw mis..