Ajax moet aan de bak in return voor vervolg in Europa League

17-2-2017 12:04 - Door: M.d.Z.

Ajax moet aan de bak in return voor vervolg in Europa League

Waar aanvoeder Klaassen een rotgevoel overhield aan de 0-0 remise in Polen tegen Warschau, zat er volgens de middenvelder van Ajax veel meer in het vat.

Vervolg: Ajax moet aan de bak in return voor vervolg in Europa League

'Er zat veel meer in. We moeten het nu volgende week afmaken, maar je krabt je achter je oren als je het dan niet redt. Dan laat je het hier liggen.'

 

Waar Ajax in principe met 0-1 won in Warschau, werd een glashelder doelpunt van Klaassen afgekeurd omdat de man achter de goal het niet kon zien. 'Ik zag die man met zijn stok staan, die kon het in mijn ogen niet verkeerd zien. Zolang de UEFA hier niets aan doet, blijf je dit houden.'

 

'Ik denk dat we het vanavond redelijk hebben gedaan,' aldus Klaassen in gesprek met RTL7. 'Het enige wat ons valt te verwijten is dat we de kansen hadden moeten benutten.' Aankomende donderdag 23 februari is de return in de Amsterdam Arena.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Ajax moet aan de bak in return voor vervolg in Europa League

Een korte samenvatting: Waar aanvoeder Klaassen een rotgevoel overhield aan de 0-0 remise in Polen tegen Warschau, zat er volgens de middenvelder van Ajax veel meer in het vat..