Wildschut zet Wigan voor het blok met transferverzoek

31-1-2017 12:55 - Door: M.d.Z.

Wildschut zet Wigan voor het blok met transferverzoek

Yanic Wildschut is ontevreden bij zijn huidige werkgever Wigan Atletic en heeft last minute een transferverzoek ingediend.

Vervolg: Wildschut zet Wigan voor het blok met transferverzoek

Waar Derby County en Norwich City zich al meldde bij Wigan Atletic, wees de club beide boden resoluut van de hand op de Nederlander. 'We hebben vorig jaar een belangrijk signaal afgegeven in het aantrekken van Yanic en hij bloeide duidelijk op bij onze club en we voel dat deze actie van hem nu ongepast is en zeer teleurstellend op zo'n cruciaal punt van het seizoen,' liet de voorzitter weten op de clubwebsite.

 

'Dit is niet de manier om ons vertrouwen dat we in hem toonden terug te betalen. Ik heb altijd een goede band gehad met Yanic en ik heb het gevoel dat hij de club, zijn teamgenoten en onze supporters heeft laten vallen met deze actie. Yanic is een zeer belangrijke speler voor ons en we willen onze beste spelers niet verkopen.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Wildschut zet Wigan voor het blok met transferverzoek

Een korte samenvatting: Yanic Wildschut is ontevreden bij zijn huidige werkgever Wigan Atletic en heeft last minute een transferverzoek ingediend..