Griezmann: Praat veel met Pogba over hoe het is bij Man. United

30-1-2017 19:22 - Door: M.d.Z.

Griezmann: Praat veel met Pogba over hoe het is bij Man. United

Waar de Spaanse grootmacht Atletico Madrid de komende tijd een nieuw stadion aan het bouwen is, lijkt het extra geld goed te kunnen gebruiken.

Vervolg: Griezmann: Praat veel met Pogba over hoe het is bij Man. United

Waar Antoine Griezmann in belangstelling staat van het Engelse Manchester United, lijkt de transfer van de Franse spits een stap dichterbij te zijn. Waar Atletico de tranfersom die United over heeft voor de spits goed kan gebruiken voor de bouw van het nieuwe stadion, lijkt de transfer een stapje dichterbij.

 

Waar Mourinho en de zijne een slordige 80 miljoen over hebben voor de komst van de Fransman, is de 25-jarige Griezmann een welkom versterking en kan hij op meerdere posities uit de voeten. Waar Griezmann het naar zijn zin heeft bij Atletico, voelt hij er weinig voor om vroegtijdig te vertrekken uit de Spaanse hoofdstad.

 

Waar Griezmann zijn coach hoog heeft zitten, lijkt Simeone in 2018 naar het Italiaanse Inter te vertrekken. Maar waar het bedrag van 80 miljoen een welkom bedrag is, lijkt Atletico meerdere topspelers te moeten gaan verkopen. Afgelopen juni verlengde Griezmann zijn contract bij de club, wat hem in ieder geval duurder maakt.

 

Waar Pogba een grote rol in zijn transfer moet spelen, zijn beide spelers goed bevriend. 'Ik heb het er met Pogba vaak over hoe het is bij United, Of al die spelers echt zo goed zijn, of Mourinho echt zo goed is. Het gaat hier om een enorme club, die bezig is aan een goed project. Ik heb veel gehoord over United en bijvoorbeeld ook Paris Saint-Germain, maar ik zie mezelf nog niet voor een andere club spelen,' aldus Griezmann.

 

Mocht Atletico zich dit seizoen niet plaatsen voor Europees voetbal en United wel, lijkt de transfer in een stroomversnelling te kunnen komen.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Griezmann: Praat veel met Pogba over hoe het is bij Man. United

Een korte samenvatting: Waar de Spaanse grootmacht Atletico Madrid de komende tijd een nieuw stadion aan het bouwen is, lijkt het extra geld goed te kunnen gebruiken..