Roda JC presenteert nieuwe aankoop Mohamed El Makrini

30-1-2017 16:30 - Door: M.d.Z.

Roda JC presenteert nieuwe aankoop Mohamed El Makrini

Het Roda JC wat vorige week is overgenomen en dus geld heeft om te investeren, komt opnieuw met een aanwinst op de proppen zetten.

Vervolg: Roda JC presenteert nieuwe aankoop Mohamed El Makrini

De Limburgse formatie neemt Mohamed El Makrini over van het Deense Odense BK. De 29-jarige middenvelder heeft een contract voor 2,5 jaar getekend bij Roda JC, wat hem tot 2019 bij de Limburgse club houdt. Caanen, de Technisch directeur van de club, liet weten dat Mohamed El Makrini al langer bovenaan het lijstje stond.

 

'Hij is basisspeler bij Odense BK en we zijn verheugd dat hij desondanks de overstap naar ons maakt. Hij kent het Nederlandse voetbal en heeft ervaring in de Eredivisie.'

 

Daar waar El Makrini in 2005/2006 zijn officiele debuut maakte voor FC Den Bosch in de Jupiler League, vertrok hij in de zomer van 2011 naar het Friese SC Cambuur. Bij de geelblauwe bleef hij 3 seizoenen spelen, waarna hij naar het Deense Odense BK vertrok. Bij de Deense club kwam El Makrini tot 36 duels.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Roda JC presenteert nieuwe aankoop Mohamed El Makrini

Een korte samenvatting: Het Roda JC wat vorige week is overgenomen en dus geld heeft om te investeren, komt opnieuw met een aanwinst op de proppen zetten..