Lewandowski: Bayern is even goed als Real Madrid of Barcelona

25-1-2017 18:56 - Door: M.d.Z.

Lewandowski: Bayern is even goed als Real Madrid of Barcelona

Bayern Munchen spits Lewandowski ziet een transfer naar het Spaanse Real Madrid of FC Barcelona niet zitten, de Pool ziet een transfer naar Spanje niet als boverderend.

Vervolg: Lewandowski: Bayern is even goed als Real Madrid of Barcelona

Als het aan Lewandowki ligt, hoeft er van hem geen stap naar de Spaanse Liga gemaakt te worden. De Pool vindt dat FC Barcelona eensgezind zijn met zijn huidige werkgever Bayern Munchen. 'Bayern is één van de beste clubs ter wereld, gelijk aan Real Madrid en Barcelona,' aldus de Pool in gesprek met BILD.

 

Waar in het verleden de Pool nog wel werd gelinkt aan Real Madrid, laat hij zelf weten: 'Maar een transfer zou voor mij dus niet echt een stap vooruit zijn. Wij kunnen met Bayern elke prijs winnen.'

 

'Ik voel me goed bij Bayern Munchen,' besluit de Poolse aanvaller. Afgelopen december wist Lewandowski zijn contract nog te verlengen tot medio 2021.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Lewandowski: Bayern is even goed als Real Madrid of Barcelona

Een korte samenvatting: Bayern Munchen spits Lewandowski ziet een transfer naar het Spaanse Real Madrid of FC Barcelona niet zitten, de Pool ziet een transfer naar Spanje niet als boverderend..