Bilic: Payet zal aankomende week nog vertrekken

22-1-2017 13:33 - Door: M.d.Z.

Bilic: Payet zal aankomende week nog vertrekken

Waar het bij het Engelse West Ham United al weken onrustig is rondom Dimitri Payet, verwacht coach Bilic dat hij deze maand nog vertrekt uit Londen.

Vervolg: Bilic: Payet zal aankomende week nog vertrekken

Waar Slaven Bilic graag nog een beroep had willen doen op Payet, weet hij ook dat de transfergeruchten van de laatste tijd zijn uitwerkingen zullen hebben. De coach van de Londenaren verwacht dat de Fransman nog deze maand vertrekt bij West Ham United.

 

Het Franse Olympique Marseille klopt aan de deur, waar Bilic nog een aardig bedrag wil overhouden aan de Fransman wanneer hij vertrekt. 'Er zijn twee mogelijkheden: of hij blijft, of hij vertrekt,' aldus Bilic tegenover de verzamelde pers. 'Of het nou naar Marseille of een andere club is, Payet is een geweldige speler. We gaan hem niet voor een appel en een ei verkopen, maar hij zal de deur alsnog uitgaan voor minder geld dan zijn waarde.'

 

Het Franse Olympique Marseille heeft nog een week om het transferbedrag op tafel te leggen voor Payet, voordat de transfermarkt haar deuren weer sluit.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Bilic: Payet zal aankomende week nog vertrekken

Een korte samenvatting: Waar het bij het Engelse West Ham United al weken onrustig is rondom Dimitri Payet, verwacht coach Bilic dat hij deze maand nog vertrekt uit Londen..