Kluivert sprak met Memphis Depay: Geen intentie om hem te halen

22-1-2017 15:21 - Door: M.d.Z.

Kluivert sprak met Memphis Depay: Geen intentie om hem te halen

Waar het Franse Olympiqye Lyon afgelopen week daadkrachtig toeslag en Memphis Depay van het Engelse Manchester United wist te strikken, leek PSG ook in de race voor de oud PSV-er.

Vervolg: Kluivert sprak met Memphis Depay: Geen intentie om hem te halen

Waar oud Ajacied Patrick Kluivert last minute heeft geprobeerd Memphis Depay te halen en Lyon te blokken, ontkent hij dat nu in alle toonaarden. Voorzitter Jean-Michel Aulas bekende dat buitenom Lyon ook het Franse Nice en dus ook PSG interesse hadden in de oud PSV-er.

 

Kluivert, de technisch directeur van PSG liet weten: 'Ik ken Memphis heel goed,' maar we hebben niet geprobeerd hem te halen. 'Ik heb met hem gesproken, maar het niet over een transfer gehad. Ik ben blij voor hem dat hij bij Lyon heeft getekend.'

 

Vrijdag werd Memphis Depay gepresenteerd bij Olympique Lyon wat hem overnam voor een kleine 25 miljoen euro van Manchester United.


◄ vorige bericht ► volgende bericht





Kluivert sprak met Memphis Depay: Geen intentie om hem te halen

Een korte samenvatting: Waar het Franse Olympiqye Lyon afgelopen week daadkrachtig toeslag en Memphis Depay van het Engelse Manchester United wist te strikken, leek PSG ook in de race voor de oud PSV-er..