NEC wint verrassend in eigen huis van aangeslagen FC Twente

26-11-2016 22:31 - Door: lucadv

De laatste wedstrijd op de zaterdagavond gaat tussen NEC en FC Twente. FC Twente is de favoriet voor deze pot.

Vervolg: NEC wint verrassend in eigen huis van aangeslagen FC Twente

Er gebeurd in het eerste kwartier vrijwel niets.  De minuten daarop volgend hebben hetzelfde spelbeeld. Pas na een half uur komt er actie, en ook gelijk een doelpunt. Grot rond een counter af, en zet NEC op 1-0. In minuut 35 scoort Grot opnieuw! Hij besluit uit te halen, zijn bal wordt vervolgens van richting veranderd en raakt de touwen. Het staat dus uit het niets 2-0 voor NEC. Met rust is het dus ook 2-0.
 
vijf minuten na rust krijgt FC Twente een vrije trap. Bij het verdedigen maakt NEC hands, maar de scheids geeft geen penalty. Een minuut later zet Twente dat recht, door via Unal de aansluitingstreffer te scoren! Hij kan de bal simpel binnenwerken na het slechte werk in de verdediging van NEC.
 
Lang duurt het niet, of NEC heeft de volgende goal al. Dumic schiet de bal van ver binnen en neemt de 3-1 voor zijn rekening in de 59ste minuut. Rond de 60ste minuut redt Delle goed op de inzet van Ter Avest. Een paar seconden later herhaalt hij dat twee keer, erg knap van de doelman. 
 
Tegen de slotfase aan ´krijgt´ Twente de aansluitingstreffer. Dyrestam maakt een eigen doelpunt, en brengt Twente terug in de race. 3-2 is de eindstand en dus pakt NEC een knappe zege op FC Twente.

◄ vorige bericht ► volgende bericht

NEC wint verrassend in eigen huis van aangeslagen FC Twente

Een korte samenvatting: De laatste wedstrijd op de zaterdagavond gaat tussen NEC en FC Twente. FC Twente is de favoriet voor deze pot..